Car Hire Money Saver

Centauro Rent a Car CODI DE DESCOMPTE 15% Descompte

Centauro Rent a Car Codi de Descompte

Centauro Rent a Car disposa d'oficines de lloguer de vehicles a les destinacions turístiques més populars d'Espanya, Portugal, Itàlia i Grècia.

Gaudeix d'unes vacances o una escapada curta visitant les millors atraccions turístiques amb el teu cotxe de lloguer.

 

CODI DE DESCOMPTE

Codi de Descompte Centauro Rent a Car

 

 

Catalá: [Codi de Descompte] = Codi Promocional >> Confirmeu reserva: 15% Descompte

 

 

Centauro Rent a Car

 

 

Amb la seva seu a Espanya, a Finestrat (Alacant), CENTAURO disposa d'oficines de lloguer de vehicles als principals aeroports i estacions de tren AVE (alta velocitat) de la costa mediterrània espanyola. Pots reservar online per a la recollida de vehicles a les oficines de Barcelona, Barcelona Sants, Eivissa, Mallorca, València, València Joaquín Sorolla, Benidorm, Alacant, Torrevella i Múrcia, així com Madrid, Madrid Atocha i Madrid Chamartín. A Andalusia, trobareu oficines de lloguer de motors a Màlaga, Màlaga Maria Zambrano, Sevilla i Sevilla Santa Justa.

A Itàlia, Centauro opera a tots els principals aeroports amb oficines a Roma (Fiumicino i Ciampino), Milà (Malpensa), Bèrgam i Pisa, juntament amb les illes de Sardenya (Olbia i Càller) i Sicília (Palerm i Catània).

A Portugal, podeu reservar en línia per llogar i recollir el vostre cotxe a les oficines de les destinacions turístiques més populars, incloses les ciutats de Lisboa i Porto i també les impressionants destinacions costaneres de l'Algarve des de l'oficina de lloguer de vehicles a Faro. També operen serveis de lloguer d'automòbils des de l'aeroport de Funchal a l'illa de Madeira.

Les reserves estan disponibles a Grècia, amb oficines a les principals ciutats del continent; Atenes i Tessalònica, així com l'illa grega de Creta (Chania i Heraklion).

Ara revisem el que s'ofereix avui aquí. Busqueu les últimes ofertes de temporada on podeu estalviar un 30%, amb promocions freqüents amb reduccions de preu del 25% i recordeu que podeu estalviar diners en reservar en línia i utilitzar el nostre codi de cupó de descompte exclusiu revisat a Centauro.net.

 

 


<< Previous    

<< Go back to list