Car Hire Money Saver

RABATTKUPONG Centauro Rent a Car Rabattkod 15% Rabatt

Rabattkupong Centauro Rent a Car

Centauro Rent a Car har bilutleiekontorer på de mest populære turistdestinasjonene i Spania, Portugal, Italia og Hellas.

Nyt en ferie eller en kort pause ved å besøke de beste turistattraksjonene med leiebilen din.

 

RABATTKUPONG

Centauro Rent a Car Rabattkupong

 

 

Norsk: [Rabattkupong] = Rabattkode >> Bekreft reservasjon: 15% Rabatt

 

 

Centauro Rent a Car

 

 

Med hovedkontor i Spania, i Finestrat (Alicante), har CENTAURO bilutleiekontorer på hovedflyplassene og AVE (høyhastighets) togstasjoner på den spanske middelhavskysten. Du kan bestille online for henting av kjøretøy ved filialer i Barcelona, Barcelona Sants, Ibiza, Mallorca, Valencia, Valencia Joaquín Sorolla, Benidorm, Alicante, Torrevieja og Murcia, samt Madrid, Madrid Atocha og Madrid Chamartin. I Andalucia finner du bilutleiekontorer i Malaga, Malaga Maria Zambrano, Sevilla og Sevilla Santa Justa.

I Italia opererer Centauro på alle hovedflyplassene med kontorer i Roma (Fiumicino og Ciampino), Milano (Malpensa), Bergamo og Pisa, sammen med øyene Sardinia (Olbia og Cagliari) og Sicilia (Palermo og Catania).

I Portugal kan du bestille online for å leie og hente bilen din på kontorer i de mest populære turistdestinasjonene, inkludert byene Lisboa og Porto og også de fantastiske kystdestinasjonene på Algarve fra bilutleiekontoret i Faro. De driver også bilutleie fra Funchal flyplass på øya Madeira.

Bestilling er tilgjengelig i Hellas, med kontorer i hovedbyene på fastlandet; Athen og Thessaloniki, samt den greske øya Kreta (Chania og Heraklion).

 

La oss nå se på hva som tilbys her i dag. Se opp for de siste sesongtilbudene der du kan spare 30 %, med hyppige kampanjer som kjører til 25 % prisreduksjoner, og husk at du kan spare penger når du reserverer online og bruker vår anmeldte eksklusive rabattkupongkode på Centauro.net.

 

 


<< Previous    Next >>

<< Go back to list