Car Hire Money Saver

Centauro Rent a Car KORTINGSBON Promotiecode 15% Korting

Centauro Rent a Car Kortingsbon

Centauro Rent a Car heeft autoverhuurkantoren in de meest populaire toeristische bestemmingen in Spanje, Portugal, Italië en Griekenland.

Geniet van een vakantie of een korte vakantie door de beste toeristische attracties te bezoeken met uw autohuur.

 

KORTINGSBON

Kortingsbon Centauro Rent a Car

 

 

Nederlands: [Kortingsbon] = Kortingscode / Promotiecode >> Bevestig booking: 15% Korting

 

 

Centauro Rent a Car

 

 

Met zijn hoofdkantoor in Spanje, in Finestrat (Alicante), heeft CENTAURO autoverhuurkantoren op de belangrijkste luchthavens en AVE-stations (hogesnelheidstreinen) aan de Spaanse Middellandse Zeekust. U kunt online boeken voor het ophalen van voertuigen bij vestigingen in Barcelona, Barcelona Sants, Ibiza, Mallorca, Valencia, Valencia Joaquín Sorolla, Benidorm, Alicante, Torrevieja en Murcia, evenals in Madrid, Madrid Atocha en Madrid Chamartin. In Andalusië vindt u motorverhuurkantoren in Malaga, Malaga Maria Zambrano, Sevilla en Sevilla Santa Justa.

In Italië is Centauro actief op alle belangrijke luchthavens met kantoren in Rome (Fiumicino en Ciampino), Milaan (Malpensa), Bergamo en Pisa, samen met de eilanden Sardinië (Olbia en Cagliari) en Sicilië (Palermo en Catania).

In Portugal kunt u vanuit het autoverhuurkantoor in Faro online boeken voor het huren en ophalen van uw auto bij kantoren in de meest populaire toeristische bestemmingen, waaronder de steden Lissabon en Porto en ook de prachtige kustbestemmingen aan de Algarve. Ze bieden ook autoverhuurdiensten aan vanaf de luchthaven van Funchal op het eiland Madeira.

Boekingen zijn beschikbaar in Griekenland, met kantoren in de belangrijkste steden op het vasteland; Athene en Thessaloniki, evenals het Griekse eiland Kreta (Chania en Heraklion).

 

Laten we nu eens kijken wat hier vandaag wordt aangeboden. Kijk uit voor de nieuwste seizoensdeals waar u 30% kunt besparen, met frequente promoties met 25% prijsverlagingen en onthoud dat u geld kunt besparen wanneer u online reserveert en onze beoordeelde exclusieve kortingsboncode op Centauro.net gebruikt.

 

 


<< Previous    Next >>

<< Go back to list