Car Hire Money Saver

Centauro Rent a Car RABATTKUPONG Rabattkode 15% Rabatt

Centauro Rent a Car Rabattkupong

Centauro Rent a Car har biluthyrningskontor på de mest populära turistdestinationerna i Spanien, Portugal, Italien och Grekland.

Njut av en semester eller kort paus genom att besöka de bästa turistattraktionerna med din hyrbil.

 

RABATTKUPONG

Rabattkupong Centauro Rent a Car

 

 

Svenska: [Rabattkupong] = Rabattkod >> Bekräfta bokning: 15% Rabatt

 

 

Centauro Rent a Car

 

 

Med sitt huvudkontor i Spanien, i Finestrat (Alicante), har CENTAURO fordonsuthyrningskontor på de största flygplatserna och AVE-tågstationerna (höghastighetståg) på den spanska Medelhavskusten. Du kan boka online för hämtning av fordon på filialer i Barcelona, Barcelona Sants, Ibiza, Mallorca, Valencia, Valencia Joaquín Sorolla, Benidorm, Alicante, Torrevieja och Murcia, samt Madrid, Madrid Atocha och Madrid Chamartin. I Andalusien hittar du biluthyrningskontor i Malaga, Malaga Maria Zambrano, Sevilla och Sevilla Santa Justa.

I Italien verkar Centauro på alla de största flygplatserna med kontor i Rom (Fiumicino och Ciampino), Milano (Malpensa), Bergamo och Pisa, tillsammans med öarna Sardinien (Olbia och Cagliari) och Sicilien (Palermo och Catania).

I Portugal kan du boka online för att hyra och hämta din bil på kontor på de mest populära turistdestinationerna, inklusive städerna Lissabon och Porto och även de fantastiska kustdestinationerna på Algarve från biluthyrningskontoret i Faro. De driver också biluthyrning från Funchals flygplats på ön Madeira.

Bokningar är tillgängliga i Grekland, med kontor i de största städerna på fastlandet; Aten och Thessaloniki, samt den grekiska ön Kreta (Chania och Heraklion).

 

Låt oss nu se över vad som erbjuds här idag. Håll utkik efter de senaste säsongserbjudandena där du kan spara 30%, med frekventa kampanjer som körs till 25% prissänkningar och kom ihåg att du kan spara pengar när du bokar online och använder vår granskade exklusiva rabattkupongkod på Centauro.net.

 

 


<< Previous    Next >>

<< Go back to list